• Luni - Vineri 9.00 - 18.00 - Weekend 09 - 13:00
  • Incinta Dragaica - Buzau

Vinde-ti Masina

VINDE-TI MASINA

Daca doriti sa schimbati masina cu una rulata mai noua, noi va oferim posibilitatea sa ne-o vindeti pe cea veche prin serviciul BUY-BACK.

Foarte multi clienti doresc sa-si schimbe autoturismului actual pentru ca nu le mai satisface pretentiile si necesitatile sau pur si simplu pentru ca isi doresc alta masina mai noua, cu mai multe dotari. In acest sens, rateauto.ro va poate ajuta sa va schimbati masina actuala cu una rulata mai noua, verificata si cu garantie 3 luni.

Cum functioneaza serviciul BUY-BACK

1. Va evaluam autovehiculul iar in functie de starea tehnica si vizuala, de rulaj, dotari, motorizare si an de fabricatie va propunem un pret onest corelat cu celelalte preturi de pe piata.

2. Ramane doar ca Dvs sa va alegeti o masina din parcul nostru auto si sa achitati diferenta pana la pretul masinii pe care doriti sa o achizitionati cash sau printr-un sistem avantajos de rate fixe.

Pe scurt: Veniti la noi cu masina veche si puteti pleca cu o masina rulata mai noua, cu garantie, la alegere din parcul nostru de Auto Rulate.

Acte necesare:
Certificat de atestare fiscala in original, ITP si asigurare valabile.
Carte de identitate si talonul de inmatriculare.

Doriti sa va schimbati autoturismul actual si va tenteaza o masina din oferta noastra de auto rulate?

Sistemul Buy-Back poate fi solutia ideala pentru Dvs. Oferta noastra de auto rulate este foarte bogata, avem in permanenta pe stoc o gama diversificata de peste 70 de autoturisme, astfel incat este imposibil sa nu gasiti un model care sa va placa. Autoturismul oferit de noi va avea garantie 3 luni si este verificat de specialistii nostri.

Gata cu timpul pierdut si banii aruncati pe anunturi pentru a vinde masina cea veche si sa cumparati alta. Prin sistemul Buy-Back totul se rezolva intr-o singura zi.

Producator
Model
An
Transmisie
Kilometraj
VIN
Incarcati poze cu masina
Choose file...
Furnizati o adresa URL gazduita a masinii dvs.
Culoare exterior
Culoare interior
Proprietar
Salveaza si continua
Care este starea la exterior ?
Care este starea interioara?
Vehiculul a fost accidentat?
Salveaza si continua
Prenume*
Nume*
Adresa de email*
Numar de telefon*
Comentarii
Prin trimiterea acestui formular, veți solicita valoarea de schimb fara obligatie si veti fi contactat in termen de 48 de ore de catre un reprezentant de vanzari.