Mașini în rate fără avans – tendințele pieței in 2023

Mașinile în rate fără avans au devenit o tendință din ce în ce mai populară pe piața auto din România. Chiar dacă politicele din ultimii ani au încurajat achiziționarea mașinilor noi prin programe precum „Rabla”, există totuși o cerere semnificativă și pentru achiziționarea mașinilor în rate fără avans, fie ele rulate sau noi. Această opțiune de finanțare a devenit o soluție atractivă pentru mulți români care doresc să își cumpere o mașină, dar nu se califică pentru un credit bancar.

Unii dealeri auto au recunoscut această nevoie și au încercat să ofere soluții personalizate pentru clienții care nu sunt eligibili pentru un credit bancar. Această abordare îi ajută pe cumpărători să evite birocrația și condițiile stricte impuse de bănci, oferindu-le mai multă flexibilitate în procesul de achiziție a mașinii dorite.

Odată cu creșterea popularității acestei metode de finanțare, dealerii auto au început să ofere tot mai multe avantaje pentru a atrage clienți și a stimula vânzările de mașini. În ultimii ani, vânzările de mașini second-hand au scăzut în România, iar dealerii au fost nevoiți să vină cu oferte competitive pentru a atrage clienții înapoi în parcurile auto. Printre motivele scăderii vânzărilor se numără prezența pe piață a unui număr mare de mașini rulate neconforme, care au determinat cumpărătorii să devină mai sceptici în privința achiziționării unei mașini second-hand.

Cu toate acestea, există și societăți serioase și de încredere, care au avut întotdeauna în portofoliu mașini de calitate și care continuă să se mențină pe piață. Acești dealeri auto au investit în reputație și încredere, câștigând loialitatea clienților lor. Prin oferirea opțiunii de mașini în rate fără avans și fără dobândă, acești dealeri auto au reușit să se diferențieze pe piață și să atragă un segment mai larg de clienți.

Un exemplu de dealer auto care oferă astfel de opțiuni de finanțare este BEST SELLER AUTO EUCAR SRL. Aceștia sunt un dealer autorizat specializat în comercializarea de mașini second-hand. Ei au introdus oferte atractive de mașini în rate fără avans. Această abordare îi ajută pe potențialii cumpărători să achiziționeze mașina dorită fără a fi nevoiți să plătească o sumă inițială sau să se îngrijoreze în legătură cu dobânda care ar putea să crească datorita ratelor fixe.

Opțiunea de a cumpăra o mașină în rate fără avans oferă avantaje semnificative pentru cumpărători. În primul rând, elimină bariera inițială a costului mare al avansului, permițând astfel multor oameni să își permită achiziționarea unei mașini noi sau rulate. Acest lucru poate fi deosebit de util pentru cei care nu au economii suficiente pentru a plăti un avans considerabil.

Un alt aspect important al achiziționării unei mașini în rate fără avans este faptul că procesul de finanțare este simplificat și rapid. Dealerii auto care oferă această opțiune de finanțare prin partenerii lor pot aproba tranzacțiile mai rapid decât instituțiile bancare, eliminând astfel birocrația și întârzierile asociate obținerii unui credit bancar. Aceasta înseamnă că cumpărătorii pot avea mașina dorită mai repede și se pot bucura de avantajele utilizării acesteia.

Un partener important în acest domeniu este TBI Bank, o instituție financiară specializată în servicii de finanțare pentru achiziția de autoturisme. TBI Bank colaborează cu dealerii auto pentru a oferi soluții de finanțare flexibile și accesibile. Această colaborare facilitează achiziționarea mașinilor în rate fără avans și fără dobândă, asigurându-se că clienții au o experiență plăcută și convenabilă în procesul de cumpărare.

În concluzie, achiziționarea mașinilor în rate fără avans și fără dobândă a devenit o tendință în creștere pe piața auto din România. Această opțiune de finanțare oferă un avantaj semnificativ pentru cei care nu se califică pentru un credit bancar sau care doresc să evite procesul îndelungat și birocrația asociată.

Share the Post:

Postari asemanatoare