Masini in rate cu tbi Bank si Best Seller

Achizitionarea unei masini este un pas important pentru multi dintre noi, insa costul ridicat al achizitiei poate fi o piedica majora. Din fericire, exista o solutie care poate face achizitia unei masini mai accesibila – achizitionarea in rate fara avans prin TBI Bank si RateAuto.ro.

TBI Bank este o banca internationala cu sediul in Bulgaria, care activeaza si in Romania. Aceasta ofera o gama larga de produse financiare, inclusiv credite pentru achizitia de bunuri de larg consum si servicii financiare pentru companii. TBI Bank colaboreaza cu RateAuto.ro, un dealer auto online cu sediul in Romania, pentru a oferi clientilor posibilitatea de a achizitiona o masina in rate fara avans.

Procesul de achizitie este simplu si convenabil pentru clienti. In primul rand, clientii trebuie sa aleaga masina dorita de pe site-ul RateAuto.ro si sa completeze formularul de cerere. Dupa ce cererea a fost aprobata, TBI Bank va acorda clientului un credit pentru achizitia masinii, cu o rata lunara fixa pe o perioada de pana la 5 ani. Nu este necesar un avans, astfel incat clientii pot achizitiona masina dorita fara a face eforturi financiare semnificative.

Printre avantajele achizitiei in rate fara avans prin TBI Bank si RateAuto.ro se numara flexibilitatea de a alege perioada de plata, care poate varia de la 12 la 60 de luni, si posibilitatea de a obtine finantare pana la 70% din valoarea masinii. De asemenea, clientii beneficiaza de o dobanda fixa pe toata perioada de creditare, astfel incat nu trebuie sa se ingrijoreze cu privire la fluctuatiile dobanzii de piata.

Este important de mentionat ca in cadrul acestei solutii de finantare, clientii pot beneficia de asistenta si consultanta oferite de RateAuto.ro, care poate ajuta la alegerea celei mai bune masini in functie de bugetul si necesitatile fiecaruia. In plus, RateAuto.ro poate oferi si alte servicii, cum ar fi garantia sau inspectia tehnica periodica (ITP), pentru a ajuta clientii sa aiba o experienta de conducere placuta si fara probleme. Astfel, clientii pot fi siguri ca fac alegerea potrivita pentru nevoile lor si ca masina achizitionata va fi in conditii bune si va functiona corespunzator.

Este important de mentionat ca pentru a beneficia de aceasta solutie de finantare, clientii trebuie sa aiba o situatie financiara stabila si sa fie eligibili pentru un credit. Prin urmare, este recomandat sa se verifice in prealabil eligibilitatea pentru un credit si sa se calculeze rata lunara pe care o pot suporta inainte de a face o cerere de credit.

In concluzie, achizitionarea unei masini in rate fara avans prin TBI Bank si RateAuto.ro poate fi o optiune convenabila si accesibila pentru multi clienti. Aceasta solutie poate ajuta la evitarea dificultatilor financiare asociate cu achizitionarea unei masini, oferind in acelasi timp posibilitatea de a alege masina dorita si de a plati in rate flex

Ap;ica si tu acum pentru masina dorita direct pe site-ul nostru www.rateauto.ro

Share the Post:

Postari asemanatoare